MEH LAH KLIK...

Tuesday, April 15, 2014

This place is almost tutup kedai

sebab;
sibuk
malas
suka twit banding blog. sebab lebih mudah.
sekarang keep physical note book yang ada catatan peribadi. Kira macam blog juga. But in traditional form.

Why revert to book journal?
Banyak catatan aku yang aku tidak sedia untuk kongsi di alam maya?
dan alasan alasan lain

banyak blogs yang aku baca dalam tempoh 2007-2013 mostly sudah mengalami natural dying process. Kalau tak pun memang already inactive. ada yang sudah delete.

Apa yang eksaited tahun 2013?
Aku kahwin
Jalan ke Penang (second time, but first time pergi Butterworth sahaja)
JB
Singapore
Finish our road trip around Sabah. Finally. Took us more than 1 year to do it together. Tapi yang separate road trip aku start since 2007 (tiada duit dan tiada masa)
selebihnya kerja. kerja. kerja.

Above all, aku bukan lah suka sangat travel. Sebab tu aku travel dekat dekat sahaja.

2014,
lebih penat. So far.

And this is first entry untuk tahun ini