MEH LAH KLIK...

Tuesday, December 13, 2011

Sudah Balik

Sudah balik. Malas mahu update. Banyak lepak dalam twitter, facebook, youtube sahaja. Beside, I have sebemban majalah Times dan Nat Geo untuk dibaca. Stok sebulan yang memenuhi pigeon hole fakulti.

Kerja kicks off, banyak orang aku kena jumpa, berkeping2 borang kena isi. Yes, borangs. Nak pergi bank (luckily bank islam cawangan depan sekolah ni belum bersedia menerima pelanggan), TH, dan pejabat agama. And lecture on friday.

Kalau aku rajin aku cerita pasal haji. If not, tengok lah macam mana.

No comments: