MEH LAH KLIK...

Thursday, February 10, 2011

Movie again!

watched

1. Hachiko: A Dog's story (2009)

Ini wayang pasal anjing yang setia. I bet kamurang tahu ni cerita kan? Bagi aku cerita ni biasa2 saja. Tapi kepada peminat anjing, I warn, this movie could rip your tears duct off. Banding dengan Me & Marley, aku rasa sedih lagi Me & Marley.

Aku tak suka anjing dan binatang peliharaan lain, so sebab tu efek kesedihan agak kurang.

2. Desperado (1995)

Cerita lama yang aku suka tengok dulu. Aku suka lagi Once upon a time in Mexico banding ini. Babak tembak2 dulu aku rasa biasa saja, cuma dia reload pistola tu ada stylo lah sikit. Aku juga suka babak Quentin Tarantino buat lawak kencing tu, entah kenapa.

p/s: Eh baru buka tumblr, nah klik disini

No comments: