MEH LAH KLIK...

Thursday, January 20, 2011

The Clerk's Dilemma

Mesin fotostet rosak. Boleh? dah lah aku ada sebebat kertas nak di fotostet ni. Anyway.. baru balik dari KL. Nanti lah aku upload gambar kalau rajin (rujuk my profile).

Gila bizi aku hari ni.. macam dari pagi before 8 aku dah menstapler, menyusun, menaip, mengopy paste, bukak excel, bukak word, memprint, kutip used dawai kokot (bukak, stapler,bukak balik, stapler balik), colour coding partition, filing bla bla.... Sekarang aku tahu beban tugas seorang kerani. Satu habuk kerja berkaitan saintifik aku tak buat lagi. Damn betul ISO ni.. yahudi mabok mana lah yang cipta benda ni.

P/s: Kata bizi tapi sempat hapdet blog sebelum pergi meeting lembaga akreditasi... What?

No comments: