MEH LAH KLIK...

Sunday, January 30, 2011

Buta dan Delusi

Listen Ladies, Wives, Girlfriends...

DON'T EVER FIGHT FOR A MAN WHO CHEATS

Korang ni aku sangat tak faham. To be fair, mungkin sebab aku single sebab tu aku tak faham. Kalau dah sah sah your guy is cheating on you, yang korang terpekik melalak melolong nak kan dia balik, berselak lengan baju nak cakar perempuan perampas tu apahal? Dah sah sah that lelaki curang. Why fight for a cheater. Come fucking on...

Yang tak hounour his vow, janji sumpah taat setia tu laki kau kot... kan... now siapa yang fucking cheater. siapa yang salah. Op koz take two to tango shits. Tapi sebelum kau cakar perempuan lain, cari bomoh, salahkan bomoh tu, perempuan sihir segala. Apa kata kau pergi pejabat kadi yang terdekat.

Kenapa tiba2 aku meroyan pasal ni? sebab this thing happened just now in front of my nose, between my eyes... serius shits. Geram aku.

This is why, penting untuk wanita bekerja. I dont buy lebih suka menjaga kebajikkan anak dan suami dari mengejar kerjaya bull!. Fuck off.. buatnya laki kau mati before his time (sila fahamkan betul2, bukan nak menentang takdir ke apa.. kalau dah ajal tu mati juga, I mean dia mati anak2 kau masih merayap kecil2 dan kau tak bekerja).

Daripada korang (yang dicurangi) buang masa mencari jalan nak pikat balik laki yang curang haramjaddah lahanat tu. Apa kata korang strip him down di mahkamah syariah.. tuntut segala harta sepencarian (I know easy to say than done), fight until he needs to cukur his bulu to pay your back, strip him down until he pukes his own blood and send him the legal bill. If he cant afford any of those make sure, the court send him to the deepest dungeon sebab dah lah miskin tak sedar diri, gaji bini pun dia makan, merempat tempat rumah mertua bertahun2 ada hati nak berbini lagi. And if he hides behind religion to justify what he did, make sure you berbaik dengan your madu, and berganding bahu memusnahkan lelaki yang kamu kongsi. Sebab ini adalah lebih praktikal dari membuang masa fight to win back the heart of the cheater who terang terang curang lahanat.

Wanita, cukup2 lah buta. Jangan lah jadi delusi. Wanita, kita mesti ada sisterhood spirit. Maksud aku, please lah tolong sedaya upaya jangan melakukan sesuatu yang menyakiti wanita lain e.g. sleep with someone's husband, or rather married.

Wanita jangan delusi, if you are married to an asshole, with sense you can change him by being their babies' momma.. listen to me very good, pay your attention very well.. YOU ARE WRONG!. Kalau kau kahwin dengan asshole, selama-lama nya dia akan tetap menjadi seekor asshole. Until... well.. I think if you want to get yourself out... you know where to find the kadi right?

Ya aku tahu, ada orang kata bertahan demi anak2.. well if he puts you and his children aside for the quest of fresh pussies... or just for the hell of his mid life crisis.. clearly all he cares about is his balls, not you and your kids.

Use the court, and strip this asshole down, bring him to his knees, make him screams his lung out for forgiveness, make him weeps like bitch in reality show!. Yes, sound kejam? memang. Stop being or playing nice. You shall not give honey, sugar & spice, or spread your legs for an asshole who cheats. Dan pihak berwajib pula jangan kecoh nak ketuk2 pintu bilik tangkap basah orang sahaja.. tu kes ibu tunggal tuntut nafkah, isteri terainaya ditinggalkan suami, jangan di biar pending bertahun2.

No comments: