MEH LAH KLIK...

Thursday, December 16, 2010

Entry wordless wenesday ialah entry cap 888th

Gila sangap hari ni wei... tadi member aku melepak di bilik kami sembang kencang. Of course sesi upload mengupload perasaan. I need a vacation dowh.. (gila kenapa aku menulis macam budak 14 tahun baru period ni?).

Kerja aku ni memang tidak pandai siap, lepas satu satu. Bukan mengeluh ada kerja karang orang cakap tak bersyukur. Just I need a pause. yes I went to the jungle couple weeks ago. Masih rindu rinduan dengan tempat itu. Macam ntah apa2 kan. Apa aku mau buat ni? ahhhhhh.... tujuan hidup pun tiada ni. Apa tujuan hidup ni? kumpul duit lepas tu upload gambar di facebook dan tag semua orang dan captionnya "penat dowh kira duit, korang tolong tengok je lah". Babi pun tak haram macam ni ok.

Ok kembali kepada I-am-tired-I-need-a-vacation. Ahhhhh.... I've been trapped in KK for a very very long time. dah masuk bertahun. dont get me wrong, I like KK. sangat sangat sangat. Cuma aku nak berjalan2 ni. Tapi tidak tahu kemana hendak di tuju, ke hilir atau ke hulu.

Aku ni sangap kah apa ni? entah lah... tekanan persekitaran? aku tak tahu ni. taip saja meroyan siang2 buta di opis ni. Iya sila kutuk aku tak buat kerja. Kepala hotak.. semalam sampai lenguh belakang aku marking essay budak2 ok. Kesian aku dengan mereka. (siapa yang kesian aku?).

Tak apa lah anak2 ku, Ticer komen pedas2, ganas2, meroyan sampai habis ink pen merah tu bukan nya Ticer marah. I just want to stress on what thing you should know. Kalau Ticer tidak komen meroyan2.. biar kertas jawapan kau kosong suci murni putih bersih.. sampai bila kau nak tahu part mana yang kau salah part mana yang kau kurang. Ticer bukan pandai sangat, tapi well.. Ticer tau benda yang kau tak tahu kau tak tahu.

Orang sebelah menyebelah aku kecoh nak kawin, bertunang... aku tak kisah pun bukan aku marah. Kawin lah tunang lah beranak lah. Bukan aku yang kawin/bertunang/beranak, kau. Apa purpose kawin tunang beranak pun aku tak tahu.

Yang aku peduli ialah siapa lah nak melepak dengan aku kalau korang kawin bertunang beranak berpantang? ya, sangat selfish diriku ini.

suka hati korang lah kan...

dah nak melayan carbonmade ni kejap kot.... ke solat dulu? waktu zohor kejap lagi... Entri terbangang untuk bulan ini.

p/s: I like December, but weddings ruin my December, for I HATE WEDDING SO DAMN MUCH!

No comments: