MEH LAH KLIK...

Wednesday, August 25, 2010

Live from My Office

1. Baca-baca jurnal lebih kurang, bukan baca betul pun, ala kadar sahaja. Ekologi, dan untuk bioindicator sampling. Pening. Kena buat homework sikit2. Supaya tak nampak bodoh.

2. Google uni. Saja window shopping. Cuak katak ok bila tengok tesis orang Thai tu. Menakutkan. But I like his.

3. Tadi urusan di Umtp, dan love it or hate it Pasca. Umtp follow up hari jumaat. Pasca, follow up... err... minggu depan kot. Bila bilik dah pasang extention.

4. Minggu ni/minggu depan kena follow up untuk HR. Surat akujanji. Biasak lah birokrasi.

5. Macam nak study untuk buat lab manual. Dah google2 untuk material minggu ke-2. Plant anatomy. Ha.Ha.Ha. When I was 18 I hated botany sooooo much. Now I am teaching botany to a bunch of 18 years old. Irony bukan?

6. Rasa macam nak kerat dan tampal2 itu label herbarium. Petang sikit kot.

1 comment:

lyn_intanazlleyna said...

dang, suda dpt kasi bersi whiteboard??dtg lab jak lah kalau mau....