MEH LAH KLIK...

Monday, August 2, 2010

Isnin

Baru lepas tengah malam. Aku rasa aku sibuk ya hampoon hari ni.

1. Medical Check Up
2. Pergi pendaftar dan uruskan segala2
3. Follow up disertasi di Pasca
4. Pulangan segala harta yang perlu/mahu dipulangkan
5. Melayan perintah apa2 yang patut. Yang tak patut tu pandai2 lah mengelak
6. Fotostet itu dan ini (jika sempat)
7. Pergi unit perumahan ambil borang. (jika sempat)
8. Beli shampoo.

Aku rasa medical check up jak pun dah makan banyak masa tu.

1 bitter truth, aku rasa raya tahun ni macam aku tak dapat nak bersakan sangat. Sebab; tiada cuti dan tiada duit. Sekian.

No comments: