MEH LAH KLIK...

Wednesday, June 16, 2010

HP

Baru beli kompite ni. HP mini. Biasa-biasa saja. Serba serbi kecil. Apa nak buat ni saja yang termampu setakat ni. Syukur lah apa yang ada.

Agak rabak juga lah lepas beli benda ni. Lepas ni boleh stop makan tengahari sampai tahun depan. kot? boleh kah?

Kompite ni biasa biasa saja. nanti aku review lah cerita membeli kompite ni kemudian. Sebab betri dah nak habis. Betul lah kata orang kibod HP sedap, tapi tak lah sampai boleh menyebabkan gaya penulisan dan tatabahasa anda menjadi cemerlang.

2 comments:

nurul khairunie said...

your spelling of 'kompite' reminds me of my 7 year old cousin.

he basically spells everything according to his pronunciation.

the last time he texted his dad (he already knows how to sms), he typed;

'bapa, si kaka tidak kasi pinjam kompite'.

Jlascanteen said...

haha.. saja jak eja kompite tu. ada terbaca di blog orang eja "tuit" for tweet.