MEH LAH KLIK...

Saturday, June 12, 2010

D-Day: Viva la Vida! I Survived! Alhamdulillah

Ada lah kena komen pedas pedas sikit, manja-manja, bantai sana sini (especially my maps). Ok, I took all those. The bottom line is I survived my viva voce. I finally finished my M. Sc. I am graduated with my M. Sc.

May be it was delayed but never denied.

Dan semestinya ku bersyukur ke hadrat Allah SWT yang mempermudahkan semua urusan, terima kasih kepada ibu bapa dan keluarga yang dikasihi. Cikgu cikgu, rakan-rakan yang banyak membantu, dari jadi pasukan sorak yang menghamburkan sorakan emosi melalui sms dan juga mereka yang miss call aku supaya bangun pagi.

What A Long Journey!. Sempat aku buat reputasi akak garang di pejabat Pasca. But I did what I did to ensure we do what suppose to be done.

I have spent (not really my money lah, my sponsors') almost MYR 20K. Mind you, some people get married with this much amount of money. But I dont. Worth every penny? We'll see.... hahaha.

Macam tak percaya pun ada. Tapi percayalah kerana ini adalah benar. Semoga kita semua dilindungi Allah SWT.

Next up?

Of course my correction is on the top of my priority. Belum ada masa lagi berjimba jimba maksimum. but I had lunch with my girlfriends, (yes tikamlidah contrary to popular belief, I do have friends). Nice lunch indeed.

On unrelated development. Sudah isi borang kuiz emosi EQ tu. Tapi belum tahu lah dapat hadir atau tidak temuduga, since it is 4 days away. I have wedding to attend tomorrow. Wedding? oh I Hate Wedding!.

No comments: