MEH LAH KLIK...

Friday, May 7, 2010

Marah dengan Celcom Broadband.

Celcom Broadband adalah jalang yang bangsat.

Bil bulanan tetap jumlah sama walaupun penggunaan tersekat sekat.

CEO Celcom, take note. Jangan malukan jenama homegrown ni. Tolonglah pertingkatkan kualiti perkhidmatan anda. Jika ada masalah kabel bawah laut terputus, atau satellite terbakar, atau masalah-masalah lain yang menyebabkan perkhidmatan Celcom Broadband menjadi siyall celaka haramjaddah, sila beri rebate kepada pengguna. Kerana kalau aku lambat bayar, korang tak segan silu terus sekat internet. WALAUPUN BIL CELCOM YANG DATANG LAMBAT.

dah sekat internet, kalau nak buat aduan suruh email ke customer servis pulak. Aku nak email guna apa bodoh! Internet aku engkau dah cekik. Bila call pulak di suruh tunggu lama2 sambil dengar iklan dan muzik2 yang menjengkelkan. Gila lama. Patut betul korang rakam perbulan tu, sebab, aku dah maki korang thru the phone.

No comments: