MEH LAH KLIK...

Monday, May 3, 2010

D-Day:17 May 2010 Behind The Scene 2

Aku sekarang ni selalu panik gila cuak katak mengigil lebih mudah dari biasa. Semuanya kerana viva voce yang aku nak sangat tu dah set kan tarikh, dan macam biasa shit thing doesnt have right time to happen, that is why it is alway happened at a wrong time. Atau senang cerita, kompite aku buat hal. Sekarang ni yang aku perlukan sangat-sangat ialah; aku dan kompite aku berfungsi dengan baik. Selain dari tuah, duit, dan sedikit understanding dari yang tersayang.

Nak sangat viva voce kan... haaaaa..... hambik!.

be careful what you wish for, you may got it all.

Sekarang slide dah ada, belum siap, belum polish, belum lengkap. I need to put some more solid appeal. Aku tak harap slide aku segempak CGI Avatar, I am just hoping it is not a piece of shit. And me, I'll deal with me later. Oh... I hate presentation. I hate speaking in front of large mass, or in this case, in front of panel who have no problem to bombard me with their questions.

For now, I think I need to pray more. Or at least five times a day not four or less, like I always do.

No comments: