MEH LAH KLIK...

Thursday, April 1, 2010

Kecewanya seorang peminat Iron Maiden

screenshot carian google seorang peminat/pendownload karya Iron Maiden dari Perancis.

dia google Iron Maiden dan blog ini muncul sebagai result ke-2. Dia pun click blog aku. Kesian kan, little did he knows, tuan punya blog ni, asal buka mp3 mesti dengar lagu Broery Marantika (in fact, while typing this post, I am listening to Broery Marantika's song).

Tapi tak apa, aku ada link blog brother2 metal, so dia boleh pergi ke blog2 tersebut melalui blog ni. Mungkin kerana link itu juga, si peminat Iron Maiden dari Perancis ni tersesat ke sini. Lain kali klik iklan nuffnang aku ya. Kasi up itu duit.

Broery Marantika and Iron Maiden? Jauh gila. Tapi siapa tahu bukan?, yang mendengar Iron Maiden juga suka akan lagu2 dendangan Rano Karno atau Hail Amir. Muzik tetap ada 7 nota.

hahahaha.....

2 comments:

Ijau D. Koceng said...

rutin harian:
pegi keja - pasang cd iron maiden
blk keja - pasang radio klasik nasional...

jlascanteen said...

itu dia.. satu confession.