MEH LAH KLIK...

Friday, March 19, 2010

Uploading Anger

Kalau aku tulis post ini sejam yang lalu... pergh.. lebih sensored kot.

Ok, anggap lah ni sequel dari post sebelum ini, ala yang aku tulis dengan english berterabur tu.

Korang sedar tak semakin hari semakin ramai yang menjadi makhluk yang aku namakan sebagai Lelaki Tak Guna Makan Hasil Bini Nafsu Macam Jantan Perangai Macam Pondan (LTGMHBNMJPMP) atau selepas ini akan dirujuk sebagai Asshole.

Ini ku punya pet peeve. Jangan lah Asshole ni nak cross cari gaduh dengan aku, etc etc etc.. memang koyak rabak kau aku maki dan memalukan.

Wanita pula, sebagai insan yang lemah kerap juga menjadi mangsa Asshole ni. By marrying the asshole this insan yang lemah akan berterus-terusan mengizinkan diri sendiri menjadi mangsa, dan the asshole pula akan mengajar his junior how to threat your woman so badly with guilty free privileges. Fuck Them.

Eh perempuan... berhenti lah jadi bodoh. Dari kau perabis duit dengan asshole ni, lepas tu beranak kan anak berbapa kan asshole, yang mulut dia dan mulut anak korang kau pun yang nak tanggung. BAIK JANGAN BERLAKI.

Asshole ni memang dah nama pun self explanatory (eh.. betul kah aku eja?). Biasanya Gaji mereka di bawah RM 3000. Biasanya kerja kerajaan. Atau ringkas cerita makan gaji lah. Tapi nafsu macam jantan. Perangai macam pondan.

Gaji sudah lah sikit (ya lelaki, duit gaji kau tu bukan banyak mana pun siyalll...Sedar diri Haram!) tapi tak perasan diri miskin, hidup menumpang, makan disuap bini. Nafsu macam2... yang paling glemer untuk dibeli oleh Asshole miskin haram jaddddah makan duit bini ini ialah, modified kereta.

Bangsat, Dah tau kau pakai jenama tempatan (proton/produa). Kau nak kasi spoiler tahap renault, bmw, sport car semua pun bukannya ada fungsi. Ni semua orang tak ambil fizik kat sekolah ni. Itu lah... mereka ni sejak sekolah lagi sudah menampakkan ciri2 Asshole in future. Jenis yang merapu raban pergi sekolah. cakap besar, perasan pandai.. muka siyal, perasan kuat. tapi No Balls pengecut, sudah tua hidup beranak pinak tinggal dengan mertua atau mak bapak.

Aku ni kadang2 agak makcik2 dalam judging orang ni. Aku tilik2 seimbas lalu, google 2-3 kali, aku stereotyping,Senang cepat tak berbahaya. Dalam discriminate asshole ni senang, korang tengok history masa sekolah dia. Yang mediocre selalunya akan berkecenderungan menjadi asshole (asshole mengikut tafsiran cerita ini lah, ada juga asshole jenis tafsiran lain).

Suprisingly, ramai juga asshole yang pekerjaannya guru. Ada pula guru2 yang sibuk tekel dan kawin dengan murid. Ini lah contoh salah satu asshole yang aku maksudkan. ala.. dia tayang pay slip dia yang hampir2 3 ribu tu, pakai kancil tinted modified sampai nak hancur kereta. meleleh lah budak 16 tahun tu.

Lepas 5 tahun kawin, with 2 children or more. This kind of asshole masih merempat di rumah mertua, masih tumpang drive kereta mertua. Nak provide roof for wife and kids pun tak mampu. so apa point gaji kau sampai 3 ribu tu pondannnnnn... habis kat mana? sport rim? atau DIY tinted? atau kereta seken hand, yang later kau chopped jadi kereta drift penjual tauhu?

Aku tak rasa bersalah nak kutuk orang macam ni. Memang perangai macam pondan. Kalau betul kau Jantan, jangan jadi Jantan yang pandai memantat saja. jangan jadi Jantan sekadar pakai necktie baju kemeja opis pine strip. Pergi cari tempat berteduh dulu baru lepas tu kau membiak. Bukan membiak tak henti2 dulu lepas tu masih tak sedar diri nak cari rumah untuk anak bini.

Ada pula jenis asshole duit tak pernah cukup. Entah dimana dia flush duit dia pun dia tak tahu. Tup tup gaji tak cukup. Ini lagi pondan.. patut his penis inserted into his own ass. Asshole jenis ini juga, selalunya gaji around RM3000 dan ke bawah.

Bila gaji tak cukup siapa yang bail out. Opkoz duit bini yang dia lantak. Dia melantak duit bini mengalahkan gay melantak asshole. Sudah berbini beranak tapi finance management macam cirit. Bodoh, nak mampos. Itu lah dulu waktu sekolah, orang jenis ni jenis yang berlagak berduit. Orang pergi kelabing, kau pun ikut kelabing. Semua kawan kau semua anak orang kaya. Anak taukey kaya, sekolah kau lah yang paling mewah. Masa waktu sekolah iyalah mak bapak tanggung. Bila sudah berbini pun mengharap duit mak bapak. Mengharap duit bini. Siyall lah kau, bagus cirit dan makan cirit kau sendiri.

Asshole yang gaji tak pernah cukup ni, biasa juga terlibat dalam aktiviti MLM, investment bodoh bangang macam monyet, pembelian barangan tak guna bodoh secara pukal tiap2 bulan seperti gadget2 trendy dan barangan yang memang mahal tapi tidak perlu untuk seorang bergaji di bawah RM 5000. Bila nak kawin, konon2 boleh rolling banyak2 dalam skim cepat miskin itu dan ini. Last2 pakai duit loan bank juga kau kawin, pakai duit mak bapak juga buat kenduri. Owh.. kenduri nak standard. Macam haram lahanat. Sudah lah miskin, berlagak siyall haram keparat.

Lepas kawin pun duit tak pernah cukup. Lepas tu melantak duit bini. Haram jaddah keparat siyall bagus kau kambus diri sendiri dalam lubang kubur.

Lepas beranak, bini juga yang bail out pampers anak, susu anak... ah korang memang bodoh.

Yang bini Asshole ni pun sama keparat bodoh. yang korang kawin dengan asshole ni Waddajaddahnya. Eh perempuan kau pun satu, sekolah pun belum abis nak memantat juga. jahanam lah kau. apa kau ingat cinta kau tu boleh merobah seekor asshole.

Asshole dahulu, Asshole sekarang. padan muka kau.... bodoh berganda2..

Now, enjoy an asshole as a father for your kids.... eeii... diri sendiri pun paras hidung, ada hati nak beranak ramai. Lepas tu menyusahkan mak bapak. sudah lah Asshole kau tu tak mampu nak sediakan rumah. Korang merempat lah hidup anak beranak.

Tolong lah sedar2 diri.. kalau agak2 gaji kau tu nak beri makan anak bini pun tak berapa nak cukup. Jangan lah jadi seekor keldai mengikut nafsu dengan membeli barangan bodoh tak berguna haram jaddah punya mahal secara pukal. MISKIN BUAT CARA MISKIN. Bangang!.

dan take note, please take note. Dari kau meperabis duit gaji yang memang tak sebanyak mana tu buat beli sport rim, kasut mahal, henpon mahal, gadget mahal, baik kau kumpul buat duit sewa rumah atau beli rumah.. yes in other words Sila BERAMBUS tinggal dirumah sendiri bila sudah bersedia nak membiak.

Ciao~

p/s: I am angry and purposely make others feel the same too.

2 comments:

ORIAJ said...

pasang spoiler trip karitanya ada hidrulik sistem utk kurangkan geseran...

Jlascanteen said...

durang nda boleh beza spoiler untuk aksesori dan spoiler yang actually functional for maximizing speed.