MEH LAH KLIK...

Tuesday, February 23, 2010

My Kunyanyangs

When Bujijah Membebel.

Personally, I think there is unwritten rule for me to take care my hometown buddies. Nobody ever says it is a rule, but somehow I feel it is something I oblige to do. Call me provincial or assobiyah. Because, I am.

When my tyre flattened (or rather ruptured) last week, it was my hometown boys who helped me (and of course my kind-heart-kingfisherians came to rescue too, Thanks!). My aunt said to me, "This is why we shall always take care of our orang kampung, because they will always take care of us" (yes, this is translated version, My aunt speaks thicker Bruneis than I do).

I never feel comfortable to hear unpleasant news about my hometown buddies. Especially my girls. For my friends, take care each others we should. Please. Do not screw up. I am aware, love life is something very very personal, just don't screw up. I am not in position to commenting of your love life what so ever. But I know when to call a spade a spade.

Just don't screw up. Some said 99% of woman's problems is caused by man, and 1% is by outrages shopping habit. It is not worth it to gamble your everything on one man. Love is tricky business, and single hopeless social outcast like me will never understand what love means to your life etc. etc. etc.

Nat King Cole sang "Love is more than just a game for two". Yes, he was right. Because you have parents and families to be considered, yours and his. It is your personal thingy if you screwed up with your love life (lets assume by saying screwed in this para, I mean sex), BUT is it fair for your other love ones (parents and family)?. Because, class let say it together, "love is more than just a game for two". If you get what I mean.

I know, some men are very honest, very kind, very angelic, very pious, very loving, or all of above. But until it is officially legal, I suggest (which you may reject), dont screw up.

And you may call me a spade if I am.
.....

Nasib baik ada blog, boleh membebel panjang2. Ala, bukan ada siapa yang mau baca sangat pun.

ahh... terstuck menulis blog, sebab aku tengah terpikir2 pasal DPPH. sudah bertahun2 aku tidak belajar kimia. setahun yang lalu aku ada belajar taksonomi kimia atau chemotaxonomy. Tapi banyak belajar pasal Alkaloid, flavonoid. Aku pun sudah lupa. Kelas tu pun aku bergantung dengan nota2 dari google. Nasib baik lulus you!.

sebenarnya bukan ada exam pun. cuma bila sudah tidak buat apa2 ni, mau juga tahu atau curious, apa lah DPPH ni, beza free radical, stable free radicals, bla bla bla, nda tau lah apa untungnya, tapi macam tiada kerugian juga kan. Tapi masalah sekarang ni... ada pula pertanyaan why? how? segala2. dan tiada cikgu kimia yang boleh dihubungi pada pukul 3.30 pagi.

now I know why I didnt study chemistry, Kimia tidak seseksi evolusi~ *pengsan. (patutlah tidak date sesiapa... haha hopeless sungguh!). Lagipun bak nyanyian Frank Sinatra "I got no kick from Champange, the alcohol doesnt move me at all". so aku tidak dapat kick dari kimia (the alkohol).

Dulu masa aku kirim buku kimia dengan my partner in crime, dia pun keliru buku kimia mana aku mau, sebab ada banyak jenis buku kimia; yang organik ,yang tak organik. dia tidak tahu beza kimia organik dengan kimia tak organik. Maafkan lah dia wahai ahli kimia, kerana dia ialah ahli musick merangkap penjawat awam dalam Kementerian Facebook Malaysia.

dalam banyak2 kimia, kimia organik saja yang aku boleh. kimia tak organik, kimia fizik, kimia analisis (ini saja kimia-kimia yang aku pernah belajar) memang aku ntah apa2, tidak minat aku mengira2 ni. Kimia tak organik lagi lah, logam lah, kutub lah.. cas sana sini.

plus, aku kan belajar bio, maka kimia organik ni paling terdekat lah konon. dulu Biokimia aku dapat C+. Pergh... ingat lah aku kes tu sampai bila2. Padahal ada klasmet yang score A bersinar.

*Loser ya Hampoooonn, part sains2 ni.
.......

I wish my life can be more musical. Like gLee. I like gLee. The reason i didnt learn how to play guitar back then because, I am a female and female should not play musical instrument with strings. But now I want to play bass guitar. Jazz bass.

Ok, stop. I am a wannabee.

We always started as wannabe.

p/s: I wish I can say, "everyday I love you more and more". But I am not a liar.

p/s 2: lets hope I dont cry before I sleep.

*kunyanyang=bebelan/leteran

No comments: