MEH LAH KLIK...

Monday, January 4, 2010

Numerical Method/Kaedah Berangka

Punya lah slow mo internet, sampai lupa apa aku nak tulis tadi. eh... macam2 kan sekarang ni. aku main taram tulis apa yang terkeluar dari jari jemari aku lah eh..

1. Kancil masuk workshop.

last week, habis punah segala plan rajin aku. Gara-gara kancil tak boleh di start. penyakit lama kembali. maka the rest of week aku habiskan bersama keluarga tercinta, makan minum, tengok tv, shopping, gadoh, semua dengan family.

aku plan nak jimba2 dengan rumah 9 lorong 15, tapi apa kan daya, kereta pinjam itu rosak.

sekarang aku pakai kereta atas ihsan orang kampung tersayang. aku tak biasa sangat kereta ini, maka drive pun, slow mo juga. walaupun pick up dia ada up sikit dari kancil burok itu.

2. wedding free weekend.

we need more wedding free weekend. yes, it is good, shall have more often I demand more. I like oh no, I love a wedding free weekend.

3. Blog berwajah baru.

aku ingat nak tukar blog ni supaya menjadi lebih emm... cantik lah kot. tapi aku pun tak tahu macam mana nak buat. dengan line internet macam begini lambat ni, adui... tangguh lah sehingga bila aku terbuka hati nak buat.

4. masalah2

kalau nak disenaraikan semua, semput lah line internet aku ni. tapi memang banyak sekali masalah nya... so, tak apa, dugaan semua itu. Harap2 boleh diselesaikan secepat mungkin.

5. Now, I am willing to "get married".

For now, I am willing to marry my laptop. I love it so much, no matter how much hardship my laptop gives me, or I give it in return, we are still going strong. since 2004. And thats what we call love, or commitment, or absurd affection or all of above.

Lets make another wonderful, rollercoaster, full with curses, and physical abuse years. I need you so much.

No comments: