MEH LAH KLIK...

Thursday, January 14, 2010

Lintas langsung dari Makmal

aku dalam lab ni, cuba2 buat kerja malam2 buta. Alih2 blog juga yang aku update. Line memang lebih memuaskan di Lab banding di bilik. mungkin celcom nak suruh aku duduk dalam lab lebih kot. Malam2 ni sunyi sepi. Aku pun dah padam lampu dah. Kejap lagi lah nak sambung menaip.

Penat lah. Lagi banyak aku taip, banyak lagi aku belum taip. Kerja ini pandai beranak pinak.

P/s: menulis lah kamu seolah-olah kamu akan menghantar tesis pada esok harinya.

No comments: