MEH LAH KLIK...

Wednesday, December 2, 2009

Entah.

gila lah, kerja di makmal tak siap2. aku dah ngelat ke ehem ehem nak main internet. niat dihati nak check email. memang dah check pun. patutnya paling lama pun setengah jam. ni dah melalut2 dah ni. (tapi memang betul aku membalas email2 dan membaca email yang official bisnes tadi). bila lah aku nak subscribe broadband ni, apa pendapat korang broadband apa terbaik servisnya di Malaysia? kalau tak terbaik pun, kasi cadangan lah broadband yang servisnya yang ok dan tak haram jaddah.

oh ya, aku dah pindah ke NewYork. bye2 KF.

No comments: