MEH LAH KLIK...

Tuesday, October 13, 2009

Camwhoring is not photography.

eh... aku tak berapa ada mood nak update blog. tak lah sibuk sangat, cuma malas, kot. apa ya, oh, i had a blast masa my 24th bday. aku bukan jenis yang sambut bday, cuma kebetulan masa tu hujung minggu. kawan2 aku dari kampung pula dengan semangat juang yang tinggi nak melawat aku disini. kebetulan juga ada pesta tamu gadang. maka kami pun kira buat gathering. memang mereka tak ada niat nak sambut bday aku pun. dah tengah hari baru mereka ingat bday aku. tak apa aku tak kecil hati. terima kasih kerna dalam lupa2 tu mereka bagi juga aku hadiah. hehehe... dan juga hari tu aku dah nickname geng kami Meet Babu Jijah. actually mereka known as Geng Karas. tapi aku dah buat sedikit rebranding. ala kamu buat economic and finance dulu kan.. mesti tau ni rebranding2 ni

sehari 2 ni aku rasa macam nak enroll balik college. ceh.. apa jenis kiasu aku ni?. after my 24th bday ni macam aku terbuka hati nak buat Law. mesti orang yang paling gembira di planet bumi ini ialah bapa aku. panjang cerita nya tu... tak apa lah nanti aku cerita, kalau aku nak cerita ya.

tak apa kita buat perlahan-lahan. set up priority. dan priority sekarang ialah bercanda dengan lebih meriah, belajar apa aku nak belajar, dan Grad. penat aku nak pikir pasal M.Sc. ni.

No comments: