MEH LAH KLIK...

Wednesday, July 8, 2009

another lame posting with no picture.

aku ngantuk ni. berfikir-berfikir, bertindaknya slow. sekarang ni jadi forumer fetish tak berbayar. haha.. aku memang suka kerja pro bono ni. apatah lagi untuk BN. bila ntah BN nak bagi reward besar-besaran dengan aku, entah lah. kasi jawatan 41 pun jadi lah, tak gitu BN? (jawatan 44 pun boleh).

entah kenapa aku memang sangkut dengan forum2 ni. mungkin sebab tak ramai orang sekeliling aku untuk aku cerita, berdebat debik pasal politik ni, sekitar aku cuma lah orang kampung yang dikasihi yang selalu fikir nak makan apa. selain tu... ada lah sekerat dua orang di kawasan sekitar lab.

senang cakap lah, bukan lah aku in love dengan BN, cuma aku rasa tak suka dengan PR tu sahaja. kenapa? panjang mau cerita. biasalah politik ni malas mau percaya semua. percaya bergantung pada keadaan.

ni sekarang ni aku dapat feed pasal MJ dikebumikan thru FB chat, aku tiada tv. dah bernyanyi2. nda pasti lah how islamic funeral tu.

aku google2 tadi pasal bandung, orang kata shopping di bandung barang murah. tak tahu lah... tapi aku nak fokuskan hajat untuk ke tangkuban perahu. well, barang2 bandung tu murah pun, di kk ni bertimbun saja barang2, cuma mahal. tapi tangkuban perahu tu lah satu2 nya kat bumi. apasal aku suka sangat tangkuban perahu ni? sebab dari kecil aku baca legend tempat tu.

dalam rancangan sebiji gunung lain dah dalam senarai untuk dipergi. oppss sebenarnya aku bukan lah adrenaline junkie atau outdoor person. aku ni homely, kalah hamster atau kucing. kalau boleh buat kerja lab dalam bilik, dah lama aku buat. rendah-rendah saja gunung2 ni. iya lah Mt. Kinabalu saja pun tertinggi di SEA. so tak tahu apa nak expect. aku naik gunung baru sekali. dan bukan Mt. Kinabalu pun. gunung yang rendah pun kadang2 cabarannya lagi mencabar. especially yang tiada trek.

ok, ada beberapa borang mesti diisi. sejak setahun dua ni aku ada habit mengisi borang masa 2-3 pagi. oh my... apa nak jadi

No comments: