MEH LAH KLIK...

Saturday, June 6, 2009

blog yang boring ialah blog yang tidak banyak gambar

hambik kau aku punya title panjang sangat....

ok quick update. kibod yang aku guna sekarang sangat best untuk menaip. apa pun aku update sikit je lah ya... ni tengah ramai orang dirumah ni tapi aku pergi bersembunyi dibilik orang lain (since my room kena pakai jugak) sebab aku malas nak membuat senyuman palsu banyak2.

apa lagi... last nite (or early morning actually) aku tolong masak daging. just want to credit myself saja, bukan aku ni rajin pun. aku saja nak cari something yang boleh kasi diri sendiri sedikit kredit supaya tidak nampak malas sangat.

so jangan pulak kata aku hipokrit, memang aku mengaku aku tolong supaya tidak diumpat malas gila. 1 thing about kenduri kendara ni, you are in debt for life. kalau orang tolong kenduri kau, kau wajib tolong kenduri orang (means pertolongan yang diberikan kepada kau itu diharap balasan). kalau tak sampai tak sudah kau diumpat keji walaupun umpat keji lite2

No comments: