MEH LAH KLIK...

Monday, May 11, 2009

quickie

ok hidup agak bizi. tidaklah bizi sangat, cuma decide malas nak sentuh internet masa hujung minggu.

macam biasa mula2 AF,

i would like to see Aishah in final. tapi seperti disangka, aril yang masuk balik.

2,

ada sambutan hari ibu masa cuti hujung minggu. untuk my ma lah. SIL belikan kek, thanks SIL. walaupun aku selalu anggap sambutan hari ibu/bapa/kekasih ni semua di create supaya kad produk hallmark laku, aku sambut juga. apa pun hari-hari ialah hari ibu. i luv u.

3,

ada pakar ekonomi bangang... buang duit kerajaan saja upah. resign saja lah bodoh. tinggal sini pun buat mencemar alam sekitar saja. beza barang bercukai dengan barang tak bercukai pun tak tahu. ni produk ipta mana ni?

4,

newest crush, mr. shane healy. look more like irish than british. 

No comments: