MEH LAH KLIK...

Tuesday, May 5, 2009

new hobby etc.

aku ada hobi baru. mula2 ingat nak simpan sebagai hobi rahsia kerajaan. lepas tu tak apa lah, aku rasa nak tulis juga. aku selalu melakukan hobi ini dalam 2-3 minggu ni ketika 1-2 pagi. biasa nya aku buat hobi ni dalam 1.30 pagi. emm... bila di kampung pun aku buat benda yang sama. tapi selalu nya awal sikit. sebab guna mesin. oh ya.. hobi itu ialah cuci kain. bila iklan, aku pun kelam kabut ambil baju kotor, masuk dalam mesin. dah abis iklan, aku duduk balik depan tv. bila iklan lagi aku kelam kabut, berwhuduk dan pergi sembahyang isya'. ya, agak tak senonoh kelakuan itu.

apa pun hidup semakin tak berapa senonoh sekarang. al maklumlah musim exam. tapi tiada ada yang luar dari biasa. semua biasa-biasa saja.

actually, orang kampung asked me to move in. means i will vacate my current tiny little room, and move into a house. with better internet connection, astro, and better kitchen. kitchen.. is ok... i dont have to have better or the best kitchen whatsoever. i dont even cook. (apasal tiba2 tulis english ni? hisyh... hisyh...)

the thing is, personally i am pretty comfortable with my current place. of course lah not as comfy as my bed di kampung.. (psst... new air cond sudah pasang juga di bilik saya hahaha baru pakai 2 malam ooo..). but my other room ni... emm.. macam mana nak cakap ah? most wanted? yeah... means once i let it go, there is nowhere i will get it back.

next up, if i move into the house, means orang kampung lah yang tanggung my makan minum, sabun, shampoo, ubat gigi, sabun cuci (remember my hobby mentioned above?). i always eat their food already. so this is pride and dignity thingy.. (erk.... ptuih!!!). yes truly it is. i have some cash in my account. but i know the cash is soon depleted. rapidly depleting juga sekarang. withdrawal rate (at least) 10% per week. means i have less than 10 weeks perhaps. tu pun the most week yang aku boleh survive.

in my current place, i pay my own bill with whatever left in my account. and i buy my own food. is not lah... terdesak sangat. but if i am not carefull with my money.. emm.. merasa lah jadi miskin hina. so i have to be careful (read:stingy) with my spending. means i cannot go have daily breakfast at old town cafe, or drink overprice latte at franchised american coffee house. boleh lah kalau 3 bulan sekali. but dont worry i am well feed. even gain some (read: banyak) weight. just tu lah, tak boleh nak menyopping2 (do i like shopping?).

then... distance. the house is about 30 minutes drive from school. so time and gas wise... is not wise lah. i keep my option open. after all, i can move in whenever i want.

oh ya.. i have allowed to invite some friends to the wedding. but i say no, immediately without even thinking. i have no intention (so far) to invite friends to the wedding. may be i will invite some. but just friends who happen to be also are distance relative. so got what i mean.

emm... when i mention about wedding, always remember my mantra; i hate wedding.

p/s: selalu nak tersilap taip, wedding sebagai weeding. typo.

No comments: