MEH LAH KLIK...

Tuesday, May 5, 2009

nak tengok wayang

ceh apasal aku semangat zaman belajar hari ini? sebab aku tiba2 rasa nak tengok wayang. tak kisah lah mall cop kah, wolverine kah... hatta bohsia: jangan naik motor dengan mat rempit, lah bodoh(baca: jangan pilih jalan hitam) pun, tak apa.

aku rasa last time aku tengok wayang di panggung ialah Geng upin ipin tu. since aku tengok dengan kaka... mesti dia nak cerita ringan2. emm... partner in crime bukan main lagi mereview wayang itu dan ini. dia dah tengok jangan tegur. (apasal sekarang wayang malaysia ni asyik 'jangan', 'jangan'?).

aku bukan lah belajar sangat hari ini. tapi lebih kepada belajar sambil selang seli (selingan lebih banyak dari membaca nota) dengan surf internet, baca blog, update blog, buka fb, fs. yang bagusnya aku tak berYM sebab, malas lah.

nanti lah aku update lagi.... nak buat house chore sikit.

3 comments:

Lee Novotny said...

Hi uols... mak ni pulak dah lama dinch ke panggung wayang walauponnnnn cinema tu seberang jalan umah mak jah! Malas!!!

Malay filim hmmmm shima pulak mak nak tengok..haroz balik nanti nak beli DVD bebanyak hiks

Jlascanteen said...

wah.. bangga aku lee datang dari jauh dan drop komen.

nak tengok wayang ni kena pilih2 kalau tak rugi beli tiket. yep... lebih soka tengok dvd... hehe.

Realm of Lati0s said...

filem2 melayu tu tunggu ja time raya, ada la tayang kat tv nnt.. buang duit ja tgk kat wayang