MEH LAH KLIK...

Wednesday, April 15, 2009

lepak-king

aisey men... lupa bawa satu buku.. 3 buku. kena tahan... my bad tidak check betul2.
tiada apa yang menarik selain berforum separuh hari, lagi separuh tidur. macam tiada kerja mau buat... hahaha... padahal...

oh ya trafik sudah lebih relax. walaupun awal pagi tadi agak boleh tahan juga.. mungkin lebih ramai orang guna internet masa ofis hour kan. setakat nak masuk.. masuk sajalah. aku tiada paksa.

just monitoring sahaja. mana tahu ada coward lagi yang suka sebut babi nda tentu pasal... ada chance aku mau counter balik...

lain2 hal tiada apa sangat. baca blog politik pun kurang. cuma buka beberapa laman saja. tapi aku rasa dalam forum tadi ada cerita pasal PAS. mungkin pas sedang adakan mesyuarat penting2 sebab siap cakap calon mencalon tu...

saya prone to sokong few pas men. 1. MP baling. 2. the current deputy president (tapi jarang dengar cerita dia ni) 3. i think his current post is deputy mursyidul am. kalau pkr, MP bandar kulim tu rasanya. BN?? MP JB.

biar lah mereka. yang bukan pas macam aku ni. tengok sajalah. ada berita, baca. percaya tidak percaya kemudian kira. nama pun berita kan...

esok?
1. stalking someone? mungkin lah. mungkin lebih dari sorang.
2. resume buat kerja balik dan earn balik status -in the making. (macam pm in waiting nuar beraim pulak).
3. start cari kerja balik? konon lah.. hahaha
4. pergi supermarket... omg.. berapa hari sudah tidak pergi woo...
5. buku itu. sila kembalikan. cari buku2 lain. dengan kadar segera
6. balik ke rumah hinggap? hinggap kejap pastu balik semula ke bilik kecil bersepah macam kena langgar garuda?= buang minyak petrol dan mencemar alam. sory kaka, kita chat saja lah.
7. sila hantar, draft yang sudah berkulat tu..semua orang sibuk grill budak. haha.. lek la oral jak pun bukan asrama kau kena bom.
8. laundry.. biasa lah.. ni.
9. monitoring. sensu lato.
10. ATM machine?? lama juga tidak pergi sendiri.
11. hopefully jangan lah yang pandai ni tunjuk pandai dengan beginner. give them space to make some mistake, and let them learn. jangan main ikut sedap mulut saja tuduh dia macam budak sekolah rendah lah, pemalas (ini kadang2 relevan juga, tengok orang lah), itu dan ini. kau pun bukan pandai sangat... hokeh.
12. jangan marah murid kencing berdiri, marah guru yang kencing berlari. apa barang kau pukul anak untuk sindir menantu. pukul jak menantu tu terus. baru berani.

p/s: button font belum muncul lagi.... heran betul..

No comments: