MEH LAH KLIK...

Wednesday, April 15, 2009

21 yang langsung ditulis.

1. yang expired. mesti kena denda ini. mesti settle cepat. tapi malas. lebih malas, lebih banyak kosnya.
2. yang mesti bertanggungjawab. mesti lah. baling batu sembunyi tangan, saya tidak suka (walaupun kadang2 buat juga).
3. jangan pandang rendah satu lelaki especially yang minat politik atau yang dalam politik. Jerman cuma ada satu Hitler. Cuba hanya ada satu Fidel.
4. cool kah holland??. cuma boleh fikir pasal Tulip sahaja. Tulip Hitam yang dari turki tapi ditulis orang Perancis. Malaysia pun ok juga...
5. amy winehouse, mick jagger, dan keith richard tulis lagu yang baik2. cuma dengar amy winehouse sekarang. mungkin soon, micheal jackson.
6. prospekt march dan viva la vida or death and all his friend (betul kah title?).
7. dulu viva la vida sekarang life in technicolor.
8. blog ini mungkin akan mendapat menerima lebih ramai pengunjung dari biasa. akibat link dari tronoh. saya terima seadanya. jika tiada, pun ok juga.
9. Fidel lagi, suka nama dia, pasal dia, tapi tidak tahu semua dan tidak suka semua. sikit2 cukup. dia cuma Fidel. Fidel masih ada, Adolf sudah tiada.
10. deja vu untuk yang ke-10.
11. blog ini mungkin akan menerima lebih banyak komen (read: caci maki). akan tolak dan balas jika mahu. jika pada paras biasa, pun ok juga.
12. membaca blog politik seperti sudah membosankan. cari hobi lain kemudian. photography nampak menarik dan... mahal.
13. attitude and connection. yep. thanks wenkt for sharing.
14. laundry adalah masalah sejagat.
15. cuba sarcasm, tapi suck. tidak pernah suka sarcasm. tidak tahu jadi sarcastic yang baik.
16. kosa kata baik??? baca journoblog kalau nak senang. baca buku teks kalau nak susah.
17. per se tu bahasa latin kah?
18. hebrew dan latin. jerman lanjutan juga.. mungkin belanda juga. jepun? setakat ni nda minat lagi.
19. ada berani mau pinjam buku dia... cuba lah nanti...
20. statistik. kalau tiada nombor, susah mau kasi orang diam.
21. bila sungai berhenti mengalir dan pokok sudah habis ditebang baru sedar wang tak boleh dimakan. tapi masih boleh guna untuk beli makanan.

nota: kpd yang dari tronoh. boleh click kalau mahu. ini. tidak mahu, jangan click.

No comments: