MEH LAH KLIK...

Tuesday, February 10, 2009

kristen bell, tom cruise, mawi & ekin, gemilang mirza...

google of the day : 'luahan orang yang pernah membuat seks'

absurd. really absurd. even the most pervert in the planet (who converse in malay) wont google such sentence. the person who googled sentence above is either stupid hormonal teen who tried to search porn stuff or a desperate pervert who just know about google???

either way. i still have a good laugh. next time use key word sucker!!!

Reminder: to student especially those who working on their final year project. do not use freestyle blog like mine as reference. it is unwise to reveal your project proposal (in full text) in blog. at least i wont. therefore 'contoh proposal penyidai kain automatik' is not likely available here.

just use the usual and normal hard way. search literature needed in library database or simply grab your supervisor's. then type your proposal word by word.

if you rely 100% on google and copy-paste skill in doing your assignment, thats ok (not good and not cool). but please dont apply the same method when you are doing your project. come on.. you are siswa siswi right? semua pun lulus spm kan? then act like one!.

anyway thanks for visiting. google lah apa kau nak google.
.............................................................................................................................................................................

artis af di tahan di balai polis.

wah gitu, siap gambar aksi ditempat kejadian. aku tahu mula2 cerita ni melalui laman2 gossip. hari ahad.. jadi cerita panas. mula2 mereka berkias2 lah siapa yang empunya badan. well nak berkias pun jangan lah sampai insulting publics intelligence. kau dah bubuh detail beriya2 minus the name. ko ingat itu rahsia lah konon. try again...

ini satu ingatan kepada sesiapa yang hendak mengubah nasib diri dan keluarga dengan menyertai pertandingan nyanyian realiti. kerana realiti hidup lebih dari sekadar kamera tersembunyi.

kepada orang-orang sabah yang berbakat menyanyi. berhati-hati dalam mengejar cita-cita untuk menjadi artis realiti dan seterusnya menjadi penyanyi syarikat rakaman. bukan semua boleh jadi mawi. bagi aku mawi itu lucky bukan succesful. tiada salahnya menjadi lucky. itu baik juga. tapi bukan semua orang lucky.

yang aku tak suka bila ada ayat dilaman gossip yang berbunyi 'hantar saja dia balik negerinya'. ayat itu berbau provincial. aku pun bersikap provincial (ada masanya). tapi ayat tersebut... tak payah lah disebut.

in the end.... buat lah kerja2 yang biasa2... ada juga hasil dari mengejar kerja glamour dan tinggal di kota besar tapi nak bayar sewa rumah pun semput. fikir lah sendiri. again bukan semua lucky macam mawi.
..........................................................................................................................................................................
nak tengok filem tom cruise. pasal nazi itu. enuff said.
..........................................................................................................................................................................
aku ada jumpa satu blog. jika aku mahu aku boleh dedahkan siapa dia ni. tapi tak apa. aku pun tak nak harassing emosi budak bawah umur. they are hormonal like hell kan... so better let them. dah nak merembes nak buat macam mana. biarkannn.... no offense

she bashed me in a chatbox which owner is someone i know (betul kah english aku ni??). mula2 aku tak perasan pun dia punya ayat 'bukan macam c.jla....' sebab aku tak lah hadap sangat nak membaca semua chatbox dalam semua blog yang aku lawat. oleh sebab dia bash aku maka aku pun tak kisah untuk buat counter attack. kali ini light2 sahaja. sesuai untuk budak bawah umur.

jika aku nak dia 'tutup kedai' pre maturely pun aku boleh usahakan. tapi tak apa dia budak lagi, biarlah, orang nak menghadapi spm katakan mestilah tension sampai terpingin/terliur makan rumput ditropika.

oh dear, kau cuba golek atas padang sekolah kau. ha... lepas tu kau tahu lah betapa banyak organisma, flora dan fauna di malaysia ni. nak rolling on it is too risky let alone eat it. kau kertas biologi dapat berapa ni bell??? macam mana kau boleh masuk kelas sains ni hah???

aku pernah ambil spm. tapi tiada lah tertekan sampai terliur makan rumput yang hijau.
tapi in the end macam dia kata blog dia, suka hati dia. no offence. (whooaah tulis english tu beb). aku pun tulis bahasa simpang siur. tp xTau la mcmn nk tls BLog lam Bhs sms.. (nampak tak betapa aku tak menguasai bahasa sms..).

bloody crap. itu lah dia. aku cuba cari frasa yang lebih lembut. tapi blogger bawah umur dah resminya begitu. bloody crap. nak tulis blog kau, tulis. nak kutuk blog orang lain, kutuk, tapi nak kutuk pun buat lah dalam blog sendiri. yang merambu mengutuk dalam chatbox orang lain apa hal... kalau anyone punya chatbox aku tak kisah lah juga kan... ini chatbox milikan landlord yang aku kenal. huhu silap langkah lah kau bell. silap langkah.

aku ni baru lepas tengok scarface. ni yang agak berapi. aku tahan2 saja ni, supaya tak terluah/tersembur ayat-ayat penuh dengan kosa kata yang dipetik dari fucktionary.

kau nak kutuk aku bell??, come on put your words in my comments' colummn. ada berani??? i put my comment in your chatbox with my name and link. kau kutuk aku dalam chatbox blog orang lain.

makan lah rumput tu bell. makan saja nda payah terliur2. aku rasa tiadalah lah silap makan rumput ni. sebab beras pun dari famili rumput. mungkin bell hanya mahu mengubah citarasanya. siapa tahu... it is better than sniffing some glue.

p/s: gemilang mirza apa cerita sekarang??
p/s 2: aku baru saja google bekas musuh ketat. aku rasa dia sedih ketika bekas bf nya sudah kawin- schadenfraude??? (tiada perasaan langsung lah aku... hehehe~tip-poo).

2 comments:

MizBeLL said...

haha..
bengang...bengang...bengang..
siapa..?engkau lah bengang..
aku tahu lah aku student..
spm pun belum..engkau dah siswi..
come on la beb...
such emotional..
so pathetic lady..
grow up lah..eh..lupa..
memang grown up lady or should i say snobby old lady..?haha..
pathetic..pity u there..
is just because of that && u already turned green..?haha..
u're so funny..
why dont u go for raja lawak audition..hahahahahaha...
enough all this k..
no need ur counter attack or what..but wtf huh..?hey..i know i'm such a child..but u..?dont u act like 1 too..?haha..i just cant stop laughing here..
why dont u post more offensive entry in ur blog about me..
silaaakaaa dgn sgla hormatnya..
that would be such promotion for me..haha..gosh..this bloody crap cant stop laughing..kwang3..if u dont like..shuuuh..shuuuuhhh..get ur hell outta my life..i dont need ur comment about me or anything related to me..

Jlascanteen said...

berani pun... macam tu lah. komen panjang2.

angry? tukar jadi hijau sudah? ohh bloody crap. dont be. sudah lah pigi tinguk astro. nanti aku buat entry kutuk kau lagi. lagi pun blog aku, aku punya suka lah. no offense.

kau nda suka.. shuuh shuuh. check your arse outta here. sucka!