MEH LAH KLIK...

Wednesday, February 18, 2009

Klassic cool!

old picture. but not too old lah... my quiet empty room, taken from my bed.

hari ini kelas pertama untuk semester ini. esok ada lagi dan lusa pun ada lagi. dah lama aku ternanti2 kelas. nah sekali datang hambik aku, berdas-das dia bagi.

kelas tadi agak menarik. kagum. mula2 dengan tempat lepas. tempat menarik, first time pergi sana. tempat himpunan para rimbawan. sehinggakan semua daun pintu dicat dengan warna daun. hijau. tapi aku faced little trouble in my way to go there. sesat sikit, sebab keliru dengan simpang2 yang berbukit bukit.

kagum, ke -2. masuk bilik itu, bagai masuk dalam spa. bau minyak pati yang berfungsi sebagai aroma terapi menerjah deria bau. menarik. lihat di kiri rak buku yang penuh dengan buku-buku. oh tidak, bukan sekadar buku biologi, tapi buku seperti the last gospel, the knight tempeler, dan lonely planet juga ada. nampaknya range pembacaan beliau agak luas. bagus.

lihat ke kanan, gitar dan bass berserta amplifier, tersedia untuk after hour activities. yes, i have seen better guitar, but those in the room, are good enough. bagus untuk kali ke-2. ada punya citarasa muzik dan hobi yang cool. mungkin rock? mungkin jazz? mungkin country? tapi i bet it is rock. yang pandai main alat muzik lebih cool dari yang pandai nyanyi karaoke. i think.

kagum ke-3 sebuah tv LCD about 48 inches (may be). tersedia untuk dijadikan extended monitor kepada laptop. belajar menghadap tv LCD, korang ada??? hehehehe.... terus aku rasa macam nak join rimbawan.

kagum ke-4. dia tahu apa yang dia nak beritahu. bagus. baru semangat aku nak teroka bidang yang baru. he kinda put puzzles together. before, i read about biogeo, but not really get it. Insya Allah lepas ni tak lah pening2 sangat. after his explaination.

laptop ada at least ada 4. desktop 1 (i think belong to jabatan), printer 3, 2 darinya ialah laser jet. at least 1 scanner. has penchant for technology?? may be. banyak lagi barang menarik dalam bilik tu. macam tak sabar nak pergi next class.

i wish i can borrow the night tempeler book. cool!

No comments: