MEH LAH KLIK...

Thursday, January 15, 2009

tigaratus dan 1

1. bani israil atau yahudi bertebaran disemerata muka bumi ini kerana mereka ialah bangsa yang tak punya tanah air.
2. selepas apa yang Hitler lakukan, bani israil memperoleh penempatan di tanah milik Palestin.
3. sejak 1948 penempatan yahudi di bumi Palestin itu semakin berkembang. dengan cara paksaan, penindasan terhadap bangsa palestin.
4. yahudi adalah bangsa yang bijak pandai. mereka berjaya mengkoloni mana-mana tanah yang mereka duduki dengan baik.
5. bukan sahaja mengkoloni malahan mereka menguasai tanah yang mereka tumpangi sehinggakan mereka menjadi tuan kepada tuan tanah.
6. lihat sahaja Amerika, pada mulanya yahudi ialah bangsa pendatang yang hidup di kawasan setinggan dan juga berasa rendah diri (inferior). mereka sanggup menukar nama yahudi mereka kepada nama inggeris, contoh rabbin menjadi robbin.
7. bani israil ini punyai strategi yang bijak, menguasai ekonomi, menjadi tok dalang di rumah putih, dan juga menghidangkan bangsa lain yang mereka anggap 'goy' dengan pelbagai perkara yang melalaikan.
8. penguasaan ekonomi oleh yahudi itu adalah amat kritikal. hingga kan untuk memboikot adalah amat sukar. tapi tidak mustahil.
9. hatta perisian komputer dan komputer yang digunakan untuk menulis entry2 mengutuk yahudi pun sebenarnya adalah produk syarikat milik bani israil.
10. seorang presiden amerika tidak akan menjadi presiden jika tidak mendapat restu yahudi. amerika hanya menunggu masa untuk mengundi presiden berbangsa yahudi pertama mereka. obama dianggap kulit hitam pertama, jfk dianggap rc pertama, dan adalah tak mustahil ada yahudi pertama akan menjadi presiden amerika.
11. bendera yahudi memaparkan bintang david dan juga 2 garis, 2 garis itu umpama sungai tigris dan niles. tanah sekitar yang dialiri oleh sungai itu akan menjadi sasaran yahudi. tanah yang bakal dirampas.
12. sekurang2nya salah seorang guru saya pernah beritahu orang arab dan orang yahudi asalnya dari 1 bapa.
13. jika disorot semula, bani israil telah keluar dari mesir melintasi laut merah yang terbelah dua.
14. mereka telah ingkar dengan arahan nabi mereka. bani israil melanggari larangan nabi mereka untuk tidak keluar ke laut.(sila betulkan jika silap)
15. ternyata sejak peristiwa mereka meninggalkan mesir (Marching) sejak itu lah bani israil menjadi bangsa yang tiada tanah.
16. mereka menumpang di tanah palestin. mereka menumpang di tanah eropah. mereka menguasai dan menjerat orang amerika di bumi amerika. ketika 9/11, tiada yahudi yang tekorban dalam menara. mereka tahu akan diserang tapi membiarkan bangsa lain menjadi mangsa. amerika kini dibebani oleh biawak hidup yang mereka pilih untuk dukung.
17. kini mereka merampas tanah yang bukan milik mereka. mereka membunuh orang Palestin. membunuh yang lemah, yang sakit, kanak-kanak kecil dan juga wanita2. mengebom masjid dan tempat ibadah, adalah satu tindakan yang bacul lagi tak bermaruah.
18. israel adalah negara yang tidak boleh ditubuhkan kerana sudah ditakdirkan yahudi tidak ada tanah.
19. perpecahan dikalangan bangsa arab akan menyebabkan mereka kehilangan tanah mereka kepada bangsa yang tidak bertanah.
20. segala krisis dan masalah di dunia ini adalah berpunca dari yahudi.

No comments: