MEH LAH KLIK...

Monday, December 8, 2008

salam aidiladha

salam
a
hari ni hari raya aidiladha. atau hari raya haji. oleh kerana aku sekelorga baru balik road trip malam tadi tak ada lah ketupat randang sebagai santapan. cuma kuih kelupis dan kari ihsan mak cik ku sahaja. tapi lunch tadi ada ayam masak mayonis dan udang goreng tepung. simple sahaja.

honestly, kemeriahan hari raya haji tak lah semeriah dan tak lah sepenat ketika merayakan hari raya aidilftri. tapi tadi aku tetap pergi sembahyang sunat hari raya. selebhnya tu penduduk kampung yang lan pasti sibuk melaksanakan ibadah korban.

tahun ni keluarga aku tak buat korban. all in all, raya haji tahun n macam hari biasa bezanya aku pergi sembahyang raya dan pakai baju kurung berwarna hijau sepanjang hari.

salam aidiladha

No comments: