MEH LAH KLIK...

Wednesday, December 3, 2008

internet dah dipasang semula

alhamdullilah.

betapa aku suka sangat ada connection internet ni. sedap jak aku taip entry guna kompite ku sendiri. sebenarnya aku nak balik putatan kejap lagi. tapi memandangkan aku pengguna internet tegar maka aku kena test dulu internetyang baru di re connect tadi. dalam kelam kabut sempat juga update blog. dengar cerita belanja tarik kabel mencecah rm 200. aku takut kena tipooo dengan kontraktor tu aja.... apa pun yang penting ada internet walaupun tak laju yang hamat....

hujung minggu datang awal lagi pada minggu ini....

No comments: