MEH LAH KLIK...

Tuesday, December 23, 2008

internet buat tabiat buruk lagi...

ak dah beberapa hari tak berinternet. petang tadi aku nak connect balik ke online lah kiranya nak update blog dan check fb semua2. tup2 tak boleh connect. aku siap switch kompite lagi... alih2 tak boleh connect juga. ak suspek masalah setting melanda negara sekali lagi.

aku tak sabar nak guna. tapi nak fix aku tak pandai. aku pun call talian hotline. then press 1 untuk bahasa malaysia. tak lama lepas tu adalah akak tanya aku itu dan ini. lama juga aku terkial2 ikut instruction dia. banyak lah dia punya protokol. harapkan protokol ja lebih servis tahap siyaallll...

lepas tu dia suruh aku delete connection lama create yang baru. aku buat. dan dapat lah connect ke dunia luas yang bersawang ini. aku cakap thanks lah kat akak telefonis tu.. nasib baik boleh connect sebab aku dah siap load aku punya ayat2 maki. tinggal nak fire saja.

No comments: