MEH LAH KLIK...

Wednesday, December 31, 2008

the final day of 2008

today is the last day of 2008, emm.. ahhh... a year past. just another day, and tomorrow is going to be just another day. i remember my former teacher asked us when we did during new eve, most of us sent our night in our respective bed, he said... (more or less) 'semua tidur je kat bilik??, pas tu bangun2 dah tahun baru'.

today i kindly went to lab, ya same ol same ol... to examine my specimen...campylopus.... (esok2 ada orang google campylopus pas tu masuk blog ni... heheheh- aku lah yang selalu google gambar campylopus tu hehehe)

small plant small plant... tu korang tak tengok daun lagi. another thing i dont have steady hands, therefore whenever i scrapped the leaves, seldom perfect, most of the time the leaves are torn or incomplete. thats why i dont want to be (read: can't be) neuro surgeon (padahal tak pandai sebenarnya... sebab tu ambil sains mengenal perbezaan ayam dan monyet).
apa nama benda ni??? i call it binoc or binocular but some people said disectting microscope and there are other names for it. anyway this is my tool. much much canggih (advanced) then the one i used n Bangi. first time i used this thing, i was like... emm.. scratched my head to find which button to press... but eventually i can handle this fella.
my another tool. a light microscope or compound microscope and also much much advanced and new than the one i used in Bangi. but Bangi has the best Bryologist Malaysia can offer.... my former teacher lah tu...


i dont know how to use macro mode. anyway, i shot used auto mode. i know this shot wont give me a trophy or award.... anyway this is the same campylopus. (siapa google campylopus, nasib lah kalau kau masuk blog ni. sebab memang tak ada apa2 info yang berguna kecuali gambar2 yang berkualiti rendah).

about 10.30 i got call, and about 12 i decided to abandon my quiet lab and find something i can eat. menggeletar dah tangan aku kerana dihambat oleh paras gula yang rendah didalam darah. wajib makan gitu...hehehe.. and we watched a movie after lunch.
the location? 1 borneo, of khoz!

nantilah kita pergi california... mahal ni.. kita pergi pizzeria sahaja.. we decided to rip off the famous pizzeria on the planet. Pizza Hut

ready?? and..... GO!!!

i finished about 1 regular size pizza, some meat ball, some pasta, some meat ball again, some soup.. and coke.
makan 3 orang order macam makan 5 orang... tapi ok lah... sebab aku saja dah abis se-pan pizza. toppingnya pula pepperoni, kalau topping nya tu hawaii ciken or tuna mesti aku tak selera gitu (konon... hehehe pada hal.. entah2 letak chesse dengan sos tomato pun boleh licin)
my all time favourite pizza topping, pepperoni

creamy carbonara meat ball and pasta with meat ball.
another was pasta with small shrimps.... kecil sangat udangnya, so aku tak snap gambar.... hehehe
meaty meaty... yeah i eat beef a lot... today
after meat eating spree at 1 b, we proceed to Putatan to meet the parents and do some shopping. aku beli 2 batang ball pen berdakwat ink dengan harga rm3.50... walaupun penanya hanya bersaiz 0.5 mm. aku tak minat sgt mata halus ni tapi beli tetap beli.

my partner in crime craved for vanilla ice cream. sadly only choc flavour are available. nak vanilla.... jugakkk.... sudah nya sila tengok gambar bawah.
after consuming a lot of meat and sugar and fat and cholestrol for a day, kicai ping without amoi (iced lime drink) was enough for me

my partner in crime choose nasi lemak and kari ayam, with soya cincau as replacement for a cone of vanilla ice cream. i dont think he knows how to calculate calories uptake.... ayway we just eat, and it's not a crime. emm... ok it is crime against the weight scale and our pants..

oh ya.. mula2 aku ingat nak singgah burger king sebab nak makan mozarella stick apa ntah... tapi kenyang lagi. (ya aku boleh kenyang). lagipun kk sedang dilanda jam teruk kerana orang ramai2 pakat nak keluar pada masa yang sama untu sambut neu jhare, walaupun tak apa2 pun kalau tak sambut. sudahnya aku tak lah beli mozarella stick di burger king tu... hahaha.. tapi sekarang dah pukul 11 malam aku lapar semula...

No comments: