MEH LAH KLIK...

Thursday, October 9, 2008

girls talk pillow talk

amaran: entry ini mengandungi kata2 kasar, vulgar yang mungkin tak sesuai untuk anda. jika rasa tersinggong sila click iklan nuffnang di sidebar atau iklan adsense google dibawah entry ini dengan kadar segera.

kalau aku tulis entyr ni 2-3 jam yg lalu mesti lebih teruk kata makian dan kasar yang bombastik yang keluar. ni pun aku dah censored sendiri ni. kalau tak lagi mantap kekasaran kata aku.

nak dijadikan cerita... boleh tak kalau sesiapa yang buat academic research tu... juz go n do ur freakin' research. nak cakap pasal kau buat research itu ok. tapi jangan lah sampai segala perkara dalam kehidupan ni kau kaitkan dengan research kau. sebab tanpa research cikai2 kangkong kau tu pun donia ni tetap cenggini.

aku tau la aku wat coursework. tak semestinya aku wat koswork aku tak ada projek. aku wat koswok sebab aku nak. aku tahu lah kau buat research sebab bayaran murah berdebu.. berapa ringgit sangat bayaran research cikai kangkong tu. bayaran murah research murahan freakin' hell.
pas tu tadah mangkok lagi. penadah mangkok. tamak haloba. dah lah bayar murahan. lagi nak jadi murahan tadah mangkok. lagi nak berlagak.

aku ada juga research project tapi tak ada lah aku cakap kat semua orang aku tengah buat research projek yang mega sehinggakan penduduk pulau borneo ni seharusnya baca research aku. dan kerajaan mesti ambik peduli ni research vouge devasss yg aku buat. relex la... research biasa je. aku ada research. sudah cukup. tak yah buat ayat panjang2 gila babi bragging tak tentu pasal kat aku. research kau tu bukan untuk mencari obat penyakit berbahaya ke... atau teknik terbaru untuk menyelesaikan masalah kesesakkan jalan raya di malaysia dengan semua penduduk memiliki sekurang2 nya sebuah perodua kancil atau equivalent.

ala research biasa biasa. aku tak tau lah ada research yg lebih biasa dari itu. mungkin ada lah yang hantar thesis org lain karya org lain lepas tu letak nama sendiri. ha itu aja yg bawah sikit dari research cikai2 kau tu.
kau punya viva belum present so jangan nak bragging sampai tali bra terputus yang reserach kau punya prospek dan memang the best n d'bom.

belajar sambung master, phd, post grad diploma, post doctorate post kepharhat... ni cuma sebahagian hidup lah... kau ada phd tak ada phd, kereta nak jalan mesti isi minyak dalam tangki minyak kereta tu. makanan ruji kat malaysia tetap nasi. roti canai still memerlukan tepung untuk dibuat. david beckham tak akan buat tattoo nama aku kat badan dia. donia ni mcm cenggini jugak lah pendek katanya.

norman borloug yg wat research pasal jagung (ke gandum?) kat mexico tu pun tak berlagak. ini kan pulak kau nak bragging pasal research kau tu bidangnya luas prospek kajian nya penting walaupun hanya quote mengquote (read: ciplak) thesis orang lain. semua yang buat research tau kalau nak wat research mesti quote thesis orang. jangan nak tipu... tak adanya data engkau semata2 dalam jilid thesis tu. apa jadah....

apa kau ingat research kau cikai2 kangkong layu arnab pun tak lalu nak makan tu boleh merombak sistem pendidikan nasional???? bodo lah. apa sangat penemuan kau tu nanti? selain untuk dapat skroll, research kau tu bakal terperuk berhabuk jadi tempat anai2 membiak kat rak. dengan research2 aku pun entah2 tak jauh beza. ya lah berapa banyak thesis2 tebal yang tak ada orang nak belek. banyak hokeh.

human mind cannot be comprehend just because you have done 2 years of research cikai2 kangkong.

siko? jlascanteen punya middle name syko hokeh. so nak cakap pasal sikologis atau behaviour analysis atau mantikologi atau personality testologi atau apa2 berkaitan research cikai2 kangkong kau tu. kau boleh pergi berak. sebab nanti kalau aku debat balik hujah kau. sistem perkumuhan kau akan terganggu.

aku syorkan kau tulis lah blog. buat blog sendiri. then kau lantak berahak lah nak bragging apa. aku tak suka. aku tak baca blog kau. tapi kalau kau asyk bercerita psl research bragging tak tentu pasal kang aku tutup telinga depan2 kau kau tersinggong pulak. nangis lerrr pula. lepas tu sebandar sepulau borneo ni kata aku lah yang jahat.

kat dalam blog kau tu boleh lah kau curah mazhab pemikiran kau yang terbaik didonia khayalan tu. boleh lah bragging kebolehan engkau membuat pilihan yang tepat dan betul. dan betapa kau boleh meramal orang lain membuat pilihan salah. fagoff. pilihan kau aja yg betul ye... brand kat hotak kau aja terbaik ya? fagoff fagoff. kira2 kau aja yang bijak. bijak ke? fagoff fagoff fagoff fagoff fagoff.
...........................................................................................................................................................................

aku nak makan mc d. aku makan. aku nak makan nasi. aku makan. aku nak makan sardin 1 tin. aku makan. aku nak makan mi mamak. aku makan. aku nak makan nasi kuah campur. aku makan. pendek kata aku makan apa aku nak makan. sebab aku nak makan dan aku mampu nak makan.

so jangan nak pandai2 persoal2 kan makanan yang aku beli dengan duit aku sendiri (my parents' yang kasi) yang aku sendiri ambil kat rak supermarket then beratur kat kaunter untuk bayar. aku nak makan. aku makan. aku tak perlu laporkan apa2 motif kat kau. aku tak perlu beritahu sesiapa motif aku makan makanan yang aku nak makan. siyal lah kau kalau kalau tiba2 kau tanya apa motif aku makan makanan yg aku nak makan. kau siapa siyal? siyal jenis apa kau ni? nak tanya2 aku apa motif aku makan. kau bodoh ke atau lupa nak berak? aku mintak duit kau kah? aku minta kau bayar makanan aku? kau memang lah terlebih berYM. terlebih sms. sampai motif nak makan pun kau kena tanya. hey siyal kalau dah nak makan tu maksudnya lapar lah. apa barang punya siyal ntah tanya aku motif aku nak makan. keinginan untuk makan kehendak untuk makan dan keperluan untuk makan. tu pun kau tak tau???? udah2 lah bagi nasihat tu. apa kata kau berhenti jadi siyal. fagoff lagi sedas

1 comment:

puteri katak said...

marah nampak.. hihihi..

thanx puji gambar tu. tapi bukan gmbr saye. huahuahua.. (^_-) saya lom kawen