MEH LAH KLIK...

Tuesday, October 21, 2008

furious




punya aku marah ni folder gambar fatihah terdelete. aku sangat marah marah marah. menggigil2 ni aku menaip entry ni. macam mana my bro boleh terdelete folder tu.

nasib baik ada gambar2 yg suda diupload ke dalam fs. at least nda lah hilang semua. nasib baik ada fs tu. gambar dia tym baru lahir ada dalam tu. tapi nda lah sebanyak dalam folder.

huisy meletup2 kibod ni aku ketuk. harap2 her parents ada copy gambar2 nya tu. especially gambar tym di hospital. oh my... punya lah aku marah ni. aku rasa kalau aku taip english ni. entah macam mana perkataan terkeluar.

ini lah kalau harap2 orang lain buat hal2 mcm ni. nda boleh harap!. (pecah juga kibod ni karang). pegang laptop tapi nda tau apa yg dia delete. aku pun nda pasti mcm mana folder tu boleh terdelete. setahu aku my bro yg suka letak gambar perempuan2 jalang bawah umur. lepas tu delete. then ada lagi anak bodoh siapa entah mms gambar lepas tu dia save dalam my laptop. lepas seminggu 2 dia delete. pulak semua folder ada kaitan dgn dia label sama saja guna nama sendiri. sbb tu folder fatihah terdelete rasanya.

aku punya lah berharap dapat dokumenkan gambar2 fatihah. tapi haram seorang pun tak nak buat hardcopy. marah ni.... harap aku mo print gambar2 tu semua.... ni satu kerja pula mo copy balik gambar2 dalam fs tu. geram yg amat sangat. nasib baik berkaitan ahli keluarga kalau nda mau berbakul maki aku tulis ni.

nanti lah aku taip lagi. aku check fotopages, mana tau aku ada save some of her pic sana. tapi seingat aku dlm fotopages bnyk gambar kawan2. gambar family amat kurang.

yang gambar di atas tu baru aku copy dari fs. huisy aku nak sembahyang asar dulu.... redakan api membara2 ni kejap nanti aku blog lagi

4 comments:

sHwEeT ByAtcH said...

rileks2.. chill...

cian keyboard tu...

Jlascanteen said...

dah chil dah ni... nak nyambong blogging kejap lagi

TEAM B.I.O.N.I.C said...

tidak dapt kasi restore ka dari recyle bin tu?

Jlascanteen said...

yg dlm recycle bin aku suda kasi empty.. kau pandai tracking balik dlm harddisk?