MEH LAH KLIK...

Friday, June 20, 2008

kali pertama untuk...

baru tadi kali pertama aku mengisi katrij menggunakan refill inject. cis!!! memang menyusahkan betul. tangan habis hitam. lantai kotor. kusyen pun terkena sedikit titisan ink tu. lepas tu hasilnya kosong. tidak berhasil langsung. sehuruf abjad pun tidak dapat di print lepas all those mess.

aku mahu print kertas kerja KMWM... malas lah aku huraikan kenapa aku print... sebab kalau aku buat demikian maka lunturlah semangat ku untuk meneruskan aktiviti kelab.

aku selalu guna katrij murah rm 10. lepas pakai buang. beli saja katrij rm 10 yang baru. tapi selalu nya aku tak nasib baik, kerana selalu juga katrij itu dijual dengan harga rm 13. memang sejak dahulu kala aku tidak gemar refill inject ni sebab... Messy! bukan lah aku kemas sangat... oooo jauh sekali yo! tapi lihat lah untuk refill bayar rm 30... lepas tu jumlah pemakaian pun lebih kurang sama dengan 3 biji katrij pakai buang... harga pun lebih kurang. tapi lebih menyenangkan hidup.

my favret brown polo tee also smeared with the black ink... malas aku mo print lagi... i already planned solution.. aku hantar saja kertas kerja yang sudah siap berprint... helaian yang berconteng tu ceraikan... lagipun bukannya penting sangat... juz for the sake of record and formality saja... bukannya sesuatu yang baik untuk buat kerja bagai lepas batuk di tangga... apa2 pun aku ikhtiar kemudian...

No comments: