MEH LAH KLIK...

Friday, June 20, 2008

Cerita lah lagi vol.1

aku ni sekarang menaip blog depan tv... sambil nonton catwoman di tv 3... pelik lagi hairan.. rasanya baru saja tv 3 siarkan catwoman ni. dalam setahun mungkin 3-4 kali diulang. tapi cerita planet of the apes yang aku suka sangat tu tak pula di ulang2 siarannnya. di potong2 semasa tayangan ada.

ok pasal catwoman ni cerita superhero komik semua pun tahu kan.. malas lah aku mo review lebih2. minggu lepas tayang batman begin.. minggu sebelum tu dia tayang hulk versi eric bana.
wah bulan ni kisah super hero lah yang mendominasi jumaat malam (friday's night) di tv 3
tapi aku kurang nonton lah tv3 jumaat malam..

tadi ada miscall 4 kali di hp ku... nombornya tertera namanya tiada... (maksud aku x save no tu) tapi nombor macam ku kenal... lalu aku msg lah tanya siapa.. rupanya pensyarah yang msg. tanya pasal adakah my student number 20078*** aku pun ngaku lah... lepas tu dia reply 'good tq'

aku pun tertanya2 juga kenapa... bercampur paranoid pun ada mana lah tau kan i made stupid mistake somewhere. i means bila pensyarah yang tanya nombor matrik ni, bagi aku lebih kepada sesuatu yang kait mengait dengan exam.. and assesment.. aku mula lah tak keruan buat 10-20 minit.. yep it might be juz exam grade but... everything goes wrong about my study means it will cost my father almost RM5000 so dont play2.. duit bukan turun selonggok dari langit senang2 ok!... i means kalau ratus2 tu macam kira sakit sikit tapi ni sudah masuk ribu2 boleh cedera parah perasaan mereka dan keluarga mereka.

apa pun ada kemungkinan hanya aku saja yang paranoid lebih2 mungkin juz ordinary verification kind of stuff... harap2 my exam grade

ok lah... nanti aku taip lagi

No comments: